صبحانهنان و شیرینی ها

فلپ جک میوه ای

فلپ جک نوعی شیرینی مناسب صبحانه است. برخی فلپ جک و پن کیک را یکی می دانند

فلپ جک (Flap Jack) را بیشتر به عنوان یک شخصیت کارتونی می شناسند، ولی بهتر است بدانید فلپ جک نوعی کیک صبحانه است که اصالتی انگیسی دارد. امروز طرز تهیه ی یک فلپ جک خوشمزه که با میوه های خشک تهیه می شود را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید:

 

  • مواد لازم (برای سه نفر):
  • ۱۴۰ گرم انجیر خشک خرد شده
  • ۷۵ گرم روغن نارگیل خوراکی
  • ۶ قاشق غذاخوری عسل
  • ۳۰۰ جوی آسیاب شده
  • ۵۰ گرم توت خشک خرد شده
  • ۵۰ گرم کشمش سلطانی خشک شده
  • ۸۵ گرم پر زردآلوی خشک و خرد شده
  • ۷۵ گرم مغز آجیل تازه(شامل گردو، بادام، فندق و بادام هندی)

 

  • طرز تهیه (زمان | آماده سازی: ۲۰ دقیقه – پخت: ۳۵ دقیقه):
  1. فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه تنظیم کنید. یک تکه کاغذ شیرینی پزی مربعی با اصلاع ۲۰ سانتی متری آماده کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید.
    .
  2. انجیرها را داخل یک قابلمه ریخته و ۱۵۰ سی سی آب (یک لیوان) روی آن ریخته و به جوش بیاورید. وقتی آب انجیر نصف شد، آن را داخل غذاساز ریخته و خوب له کنید.
    .
  3. عسل و روغن نارگیل را مخلوط کرده و روی حرارت بسیار ملایم گرم کرده و وقتی شل شدند، آنها را روی خمیر انجیر بریزید.
    .
  4. جو، میوه های خشک و مغزیجات را در یک کاسه با هم مخلوط نموده و به خمیر انجیر و عسل اضافه کنید. خوب مخلوطشان کنید و داخل ظرفی که از قبل آماده کرده بودید بریزید.
    .
  5. ظرف را داخل فر قرار داده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید. فلپ جک شما آماده است. آن را از فر خارج کرده و پس از تقسیم کردن به قطعات مورد نظر، نوش جان کنید.

ارزش تعذیه ای هر ۱۰۰ گرم فلپ جک میوه ای:

کالری = ۲۱۵ – چربی = ۹گرم – کربوهیدرات = ۲۸ گرم – قند = ۱۶گرم – فیبر = ۵ گرم – سدیم = ۱۰ میلی گرم

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close