فلپ جک (Flap Jack) را بیشتر به عنوان یک شخصیت کارتونی می شناسند، ولی بهتر است بدانید فلپ جک نوعی کیک صبحانه است که اصالتی انگیسی دارد. امروز طرز تهیه ی یک فلپ جک خوشمزه که با میوه های خشک تهیه می شود را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید:
- مواد لازم (برای سه نفر):
- ۱۴۰ گرم انجیر خشک خرد شده
- ۷۵ گرم روغن نارگیل خوراکی
- ۶ قاشق غذاخوری عسل
- ۳۰۰ جوی آسیاب شده
- ۵۰ گرم توت خشک خرد شده
- ۵۰ گرم کشمش سلطانی خشک شده
- ۸۵ گرم پر زردآلوی خشک و خرد شده
- ۷۵ گرم مغز آجیل تازه(شامل گردو، بادام، فندق و بادام هندی)
- طرز تهیه (زمان | آماده سازی: ۲۰ دقیقه – پخت: ۳۵ دقیقه):
- فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه تنظیم کنید. یک تکه کاغذ شیرینی پزی مربعی با اصلاع ۲۰ سانتی متری آماده کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید.
. - انجیرها را داخل یک قابلمه ریخته و ۱۵۰ سی سی آب (یک لیوان) روی آن ریخته و به جوش بیاورید. وقتی آب انجیر نصف شد، آن را داخل غذاساز ریخته و خوب له کنید.
. - عسل و روغن نارگیل را مخلوط کرده و روی حرارت بسیار ملایم گرم کرده و وقتی شل شدند، آنها را روی خمیر انجیر بریزید.
. - جو، میوه های خشک و مغزیجات را در یک کاسه با هم مخلوط نموده و به خمیر انجیر و عسل اضافه کنید. خوب مخلوطشان کنید و داخل ظرفی که از قبل آماده کرده بودید بریزید.
. - ظرف را داخل فر قرار داده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید. فلپ جک شما آماده است. آن را از فر خارج کرده و پس از تقسیم کردن به قطعات مورد نظر، نوش جان کنید.
ارزش تعذیه ای هر ۱۰۰ گرم فلپ جک میوه ای:
کالری = ۲۱۵ – چربی = ۹گرم – کربوهیدرات = ۲۸ گرم – قند = ۱۶گرم – فیبر = ۵ گرم – سدیم = ۱۰ میلی گرم