- مواد لازم (برای ۶ تا ۸ نفر):
- ۵۰ گرم گردوی پوست کنده و سفید شده
- ۲ قاشق غذاخوری خردل
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز خانگی
- ۵۰ گرم روغن گیاهی (زیتون یا کانولا)
- ۵۰۰ گرم هویج پوست گرفته و حلقه شده
- طرز تهیه (۱۸ دقیقه زمان نیاز دارد):
- گردوها را در یک ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- وقتی گردوها طلایی شدند، اجازه دهید کمی خنک شوند، سپس آنها را بکوبید.
- خردل، سرکه و مقداری نمک را داخل روغن بریزید و خوب بزنید. این ترکیب در واقع سس شماست. سس را به حال خود رها کنید و به قسمت بعدی بروید.
- هویج ها را ۳ الی۵ دقیقه بجوشانید. وقتی جوش خوردن هویج ها تمام شد، آنها را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. بعد سسی که درست کرده بودید را به هویج ها اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
- غذا را داخل ظرف مناسب ریخته و با گردو ها تزئین کنید.
- نوش جان