صبحانه

پن کیک جو دوسر

پن کیک غذای مورد علاقه ی آمریکایی ها در وعده صبحانه است

شاید باورتان نشود، اما آمریکایی ها دیوانه ی پن کیک هستند. اگر سر میز صبحانه پن کیک نداشته باشند از گرسنگی می میرند ((((: … بگذریم، در این مطلب طرز تهیه ی پن کیکی بسیار خوشمزه و سالم را به شما یاد می دهیم. پن کیک جوی دوسر…

 

  • مواد لازم:
  • ۱ فنجان آرد گندم کامل (سبوسدار)
  • ۱ فنجان جودوسر پرک شده
  • ۱/۴ فنجان جوانه ی گندم بو داده
  • ۱/۴ فنجان شیرخشک نوزادی بدون چربی
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۱ ق چایخوری جوش شیرین
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ فنجان آب کره یا آب دوغ
  • ۱/۴ فنجان روغن گیاهی (کانولا)

  • طرز تهیه:
  • تمامی مواد خشک را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
  • در یک کاسه ی دیگر، تخم مرغ، آب کره (یا آب دوغ) و روغن گیاهی را با چنگال مخلوط کرده و خوب بزنید.
  • وقتی تخم مرغ، آب کره و روغن خوب مخلوط و یکدست شدند، آنها را روی مواد خشک بریزید.
  • یک ماهیتابه ی بزرگ را داغ کنید و کف آن را کمی چرب نمایید.
  • هر بار، به مقدار ۱/۴ فنجان از خمیر به دست آمده را بردارید و داخل ماهیتابه بریزید. وقتی از خمیر حباب بیرون آمد، آن را برگردانید و طرف دیگر را بپزید.
  • طلایی شدن رنگ خمیر، به معنای پخته شدن پن کیک است.
  1. با این روش، شما ۱۶ عدد پن کیک تازه و خوش طعم خواهید داشت.
  2. می توانید از شربت های شیرین، مارمالاد، عسل و مربا برای مزه دار کردن پن کیک ها استفاده کنید.
  3. پن کیک را همان موقع مصرف کنید و برای بعد نگه ندارید، چون بیات شده و مزه ی اولیه ی خود را از دست می دهد.

نوش جان

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close