شاید باورتان نشود، اما آمریکایی ها دیوانه ی پن کیک هستند. اگر سر میز صبحانه پن کیک نداشته باشند از گرسنگی می میرند ((((: … بگذریم، در این مطلب طرز تهیه ی پن کیکی بسیار خوشمزه و سالم را به شما یاد می دهیم. پن کیک جوی دوسر…
- مواد لازم:
- ۱ فنجان آرد گندم کامل (سبوسدار)
- ۱ فنجان جودوسر پرک شده
- ۱/۴ فنجان جوانه ی گندم بو داده
- ۱/۴ فنجان شیرخشک نوزادی بدون چربی
- ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ۱ ق چایخوری جوش شیرین
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ فنجان آب کره یا آب دوغ
- ۱/۴ فنجان روغن گیاهی (کانولا)
…
- طرز تهیه:
- تمامی مواد خشک را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
- در یک کاسه ی دیگر، تخم مرغ، آب کره (یا آب دوغ) و روغن گیاهی را با چنگال مخلوط کرده و خوب بزنید.
- وقتی تخم مرغ، آب کره و روغن خوب مخلوط و یکدست شدند، آنها را روی مواد خشک بریزید.
- یک ماهیتابه ی بزرگ را داغ کنید و کف آن را کمی چرب نمایید.
- هر بار، به مقدار ۱/۴ فنجان از خمیر به دست آمده را بردارید و داخل ماهیتابه بریزید. وقتی از خمیر حباب بیرون آمد، آن را برگردانید و طرف دیگر را بپزید.
- طلایی شدن رنگ خمیر، به معنای پخته شدن پن کیک است.
- با این روش، شما ۱۶ عدد پن کیک تازه و خوش طعم خواهید داشت.
- می توانید از شربت های شیرین، مارمالاد، عسل و مربا برای مزه دار کردن پن کیک ها استفاده کنید.
- پن کیک را همان موقع مصرف کنید و برای بعد نگه ندارید، چون بیات شده و مزه ی اولیه ی خود را از دست می دهد.
نوش جان