سس ها و مواد پایه

طرز تهیه پنیر کوتاژ

پنیر کوتاژ پنیری بسیار خوش طعم و کاربردی است.

پنیر کوتاژ یا Cottage Cheese یا پنیر کلبه نوعی پنیر سفید و نرم است که طعمی خوب و کاربردهای زیاد دارد. در این مطلب نحوه ی تهیه پنیر کوتاژ را به شما آموزش می دهیم.

  • مواد لازم:
  1. ۲ لیتر شیر تازه
  2. مقداری نمک برای طعم دار شدن (اختیاری)
  • روش تهیه:
  1. با یک وسیله ی مناسب سرشیر و چربی اضافه ی شیر را از روی آن بردارید و داخل یک ظرف درب دار برای مصارف بعدی نگه دارید.
  2. شیر را داخل یک کاسه ی شیشه ای بزرگ ریخته و روی کاسه را با یک پارچه پشمی درشت بافت بپوشانید. کاسه را در هوای آزاد به مدت ۲ روز به حال خودش رها کنید تا وقتی که شیر حالتی ژله ای به خود گرفته و شکل بریده بریده بگیرد. این یعنی شما هیچ آبی روی شیر نمی بینید. این که چقدر زمان می برد تا این حالت رخ دهد بستگی به تازگی یا کهنگی شیر دارد.
  3. اگر چربی در شیر مانده است، باز هم آن را جدا کنید.
  4. شیر غلیظ شده را در یک ظرف فلزی ریخته و زیرش را روشن کنید. حرارت را روی خیلی کم تنظیم کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه حرارت ملایم کافی است تا آب و قسمت دلمه ی شیر جدا شود. اگر این اتفاق رخ نداد باز هم صبر کنید.
  5. یک پارچه توری روی یک آبکش مناسب قرار داده و آبکش طوری روی کاسه قرار دهید که آویزان باشد.
  6. شیری که گرم کرده اید را داخل آبکش بریزید تا مایع اضافی اش خالی شود. ۱ تا ۳ ساعت زمان برای این کار کافی است. مایعی که جدا شده است آب پنیر یا whey نام دارد و بسیار مغذی می باشد. می توانید برای استفاده های دیگر نگهش دارید.
  7. آنچه در آبکش باقی می ماند، پنیر کوتاژ نام دارد. می توانید آن را چرخ کنید و رویش خامه بریزید. اگر هم مایلید، می توانید برای مزه دار شدنش، نمک استفاده کنید.
  8. تبریک می گوییم. شما پنیر کوتاژ خانگی خود را آماده کرده اید… نوش جان
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close