سوپ، دسر، نوشیدنی

سوپ سیب زمینی و پیازچه

لذت خوردن این سوپ را از دست ندهید

دنبال یک سوپ خوشمزه برای شب های زمستان هستید؟ درست آمده اید، این سوپ همانی است که می خواهید…

  • مواد لازم:
  • ۴۵۰ گرم سیب زمینی (پوست کنده شده و به مکعب های تقریباً ۱ سانتی متری تقسیم شده)
  • ۱ پیاز کوچک که مثل سیب زمینی ها خردش می کنید
  • ۴۵۰ گرم از قسمت سفید رنگ پیازچه که ورقه ورقه شده است
  • ۱/۲ لیتر آب با یک قالب عصاره ی مرغ یا سبزیجات (یا آبگوشت مرغی که از قبل نگه داشته اید)
  • ۱۴ گرم خامه
  • نصف لیوان شیر
  • یک قالب کوچک کره

 

  • طرز تهیه:

 

  • کره را در ظرفی مناسب ذوب کنید و سیب زمینی، پیازچه و پیاز را در آن تفت بدهید. کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید و مجدداً کمی تفت دهید.
  • یک تکه کاغذ مخصوص شیرینی پزی روی در قابلمه بگذارید تا بخار را به خودش بگیرد و در قابلمه را روی آن قرار داده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند.
  • حالا ۱/۲ آبی که آماده کرده بودید را داخل قابلمه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید. ۵ دقیقه زمان برای جوشیدن کافی است. حواستان باشد که زیاد نجوشد، وگرنه مزه ی تازه اش را از دست می دهد.
  • زیر قابلمه را خاموش کرده و پس از ۱۰ دقیقه سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.
  • پوره ی به دست آمده را داخل یک ظرف مناسب ریخته، خامه و شیر را هم به آن اضافه نموده و سپس با تزیئین دلخواه میل کنید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close