این خوراک مرغ توسط جان چف، که یک سرآشپز معروف آمریکایی است به تازگی برای ما ایمیل شده بود و تصمیم گرفتیم آن را با شما هم در میان بگذاریم:
- مواد لازم (برای ۸ نفر):
- ۱ قوطی متوسط (۲۲۰ گرمی) کنسرو آناناس
- ۸ تکه سینه ی بدون استخوان که به قطعات ۴ سانتی متری تقسیم شده اند
- ۱/۴ پیمانه آرد ذرت
- ۱ و ۳/۴ پیمانه آب به صورت جدا جدا
- ۳/۴ پیمانه شکر سفید
- ۲ ق غذاخوری روغن گیاهی (کانولا یا زیتون)
- ۲ ق غذاخوری دیگر آرد ذرت
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سفید (اگر نبود، سیاه)
- ۱/۲ پیمانه سرکه سفید
- ۲ قطره رنگ خوراکی پرتقالی
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ و ۱/۲ پیمانه دیگر آب
- مقداری روغن برای سرخ کردن
- ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد خانگی
- ۲ عدد فلفل سبز بزرگ خرد شده در قطعات ۲ سانتی متری
- طرز تهیه (زمان لازم: ۱ ساعت):
- یک فنجان و نصفی آب را به همراه شکر، سرکه، شربتِ کنسرو آناناس و رنگ خوراکی در یک قابلمه بریزید و به جوششان بیاورید. به محض جوش آمدن، شعله را خاموش کنید. ۱/۴ پیمانه از آرد ذرت را با ۱/۴ پیمانه آب مخلوط کرده و به آرامی داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا غلیظ شود.
. - آرد، ۲ قاشق روغن، ۲ قاشق آرد ذرت، نمک، تخم مرغ و فلفل سفید را با هم مخلوط کنید. نصف پیمانه آب را آرام آرام به این مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سینه ها را داخل این مخلوط غلت دهید تا کاملاً به این مواد آغشته شوند.
. - روغن سرخ کردنی را داخل یک ماهیتابه داغ کرده و مرغ ها را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی طلایی شوند در ماهیتابه سرخ کنید. پس از سرخ شدن، مرغ ها را بیرون آورده و روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار دهید.
. - مرغ ها را داخل یک سینی یا دیس مناسب قرار داده، و قطعات آناناس و فلفل دلمه ای را روی آنها بریزید.
. - در نهایت، سسی که در مرحله ی اول آماده کرده بودید را به صورت داغ روی مرغها ریخته و میل نمایید.
نوش جان