شامناهار

خوراک مرغ ترش و شیرین

لذت خوش طعم بودن خوراک مرغ... :)

این خوراک مرغ توسط جان چف، که یک سرآشپز معروف آمریکایی است به تازگی برای ما ایمیل شده بود و تصمیم گرفتیم آن را با شما هم در میان بگذاریم:

 

  • مواد لازم (برای ۸ نفر):
  • ۱ قوطی متوسط (۲۲۰ گرمی) کنسرو آناناس
  • ۸ تکه سینه ی بدون استخوان که به قطعات ۴ سانتی متری تقسیم شده اند
  • ۱/۴ پیمانه آرد ذرت
  • ۱ و ۳/۴ پیمانه آب به صورت جدا جدا
  • ۳/۴ پیمانه شکر سفید
  • ۲ ق غذاخوری روغن گیاهی (کانولا یا زیتون)
  • ۲ ق غذاخوری دیگر آرد ذرت
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سفید (اگر نبود، سیاه)
  • ۱/۲ پیمانه سرکه سفید
  • ۲ قطره رنگ خوراکی پرتقالی
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه دیگر آب
  • مقداری روغن برای سرخ کردن
  • ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد خانگی
  • ۲ عدد فلفل سبز بزرگ خرد شده در قطعات ۲ سانتی متری

 

  • طرز تهیه (زمان لازم: ۱ ساعت):
  1. یک فنجان و نصفی آب را به همراه شکر، سرکه، شربتِ کنسرو آناناس و رنگ خوراکی در یک قابلمه بریزید و به جوششان بیاورید. به محض جوش آمدن، شعله را خاموش کنید. ۱/۴ پیمانه از آرد ذرت را با ۱/۴ پیمانه آب مخلوط کرده و به آرامی داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا غلیظ شود.
    .
  2. آرد، ۲ قاشق روغن، ۲ قاشق آرد ذرت، نمک، تخم مرغ و فلفل سفید را با هم مخلوط کنید. نصف پیمانه آب را آرام آرام به این مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سینه ها را داخل این مخلوط غلت دهید تا کاملاً به این مواد آغشته شوند.
    .
  3. روغن سرخ کردنی را داخل یک ماهیتابه داغ کرده و مرغ ها را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی طلایی شوند در ماهیتابه سرخ کنید. پس از سرخ شدن، مرغ ها را بیرون آورده و روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار دهید.
    .
  4. مرغ ها را داخل یک سینی یا دیس مناسب قرار داده، و قطعات آناناس و فلفل دلمه ای را روی آنها بریزید.
    .
  5. در نهایت، سسی که در مرحله ی اول آماده کرده بودید را به صورت داغ روی مرغها ریخته و میل نمایید.

نوش جان

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close