ویل استوک

ویل استوک نوعی مایع طعم دار است که پایه ی سس های گوشتی است

مواد لازم

۲ کیلوگرم استخوان گوساله (خرد شده)

۱ عدد پیاز خرد شده

۲ عدد هویج خرد شده

۲ ساقه کرفس خرد شده

۲ برگ بو

۲ قاشق آویشن

یک دسته کوچک جعفری

۲ ق چایخوری فلفل سیاه

تبلیغات

آماده سازی

تمامی مواد را داخل یک قابلمه ی بزرگ ریخته و ۳ لیتر آب رویشان بریزید. آرام آرام آب را به جوش آورید و سپس حرارت را کم کنید. اجازه دهید مواد ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت و نیم بجوشند. معمولاً این مدت کافی است تا ۲ لیتر از آبها بخار شوند و ۱ لیتر باقی بماند. در کل باید یک سوم آب باقی بماند. اگر بعد از مدت گفته نشده این اتفاق نیوفتاد، زمان جوشیدن را بیشتر کنید.

.

وقتی زیر قابلمه را خاموش کردید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد خنک شوند و آن ها را با استفاده از یک صافی داخل ظرف مناسب بریزید.

.

این مایع “ویل استوک” نام دارد. در کشورهای غربی از این مایع به عنوان مایع اصلی در درست کردن سس های مخصوص خوراک های گوشتی استفاده می کنند. این ماده به قدری پرطرفدار است که برخی کارخانه ها آن را تولید و بسته بندی می کنند.

.

ویل استوکی که شما آماده کرده اید تا یک ماه داخل فریزر قابل نگهداری و مصرف بعدی است. توجه کنید که ویل استوک داخل تصویر مقداری تفت داده شده است و به این رنگ در آمد

.

نوش جان

ویل استوک - veal stock

این دستورهای غذایی را هم ببینید

خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
Close