کی یِف مرغ

کی یفِ (Kiev) نوعی غذای اوکراینی است که طعمی عالی دارد.

مواد لازم

۲ حبه سیر خرد شده

۱/۲ ق چاشخوری نمک

۲ ق غذاخوری برگ جعفری خرده شده و تازه

۱ فنجان آرد سفید

۲ ق چایخوری نمک

۲ عدد تخم مرغ زده شده

۶ ق غذاخوری کره ی بی نمک

۴ تکه (۱۷۰گرم) سینه مرغ بدون پوست که صخامت نیم سانتی دارند

۲ فنجان آرد سوخای

نصف ق چایخوری فلفل قرمز

۲ فنجان روغن گیاهی مخصوص سرخ کردن

برای ۴ نفر

تبلیغات
کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)

آماده سازی (۱ ساعت و ۳۵ دقیقه)

سیر را با ۱/۴ ق چایخوری نمک بکوبید. کره و جعفری ها را به سیرهای له شده اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. ماده ی به دست آمده را در یک نایلون پیچیده و ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

.

هر تکه از سینه ها را وسط یک نایلون قرار دهید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک شوند. آنها را از نایلون خارج کرده و رویشان نمک و فلفل بپاشید. مخلوطِ کره ای که قبلاً  آماده کرده بودید را به چهار قسمت تقسیم کرده و روی هر تکه سینه، یک قسمت  از مخلوط کره را بگذارید. سینه ها را طوری جمع کنید که مخلوط کره وسطشان باشد و به شکل گلوله درآیند. هر گلوله را به طور جداگانه در یک نایلون تمیز بپیچید و ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید. 

.

آرد و دو ق چایخوری نمک را در یک بشقاب بزرگ بپاشید. در یک بشقاب دیگر هم تخم مرغ های زده شده را بریزید. 

.

گلوله ها را از نایلون دربیاورید. اول در آرد و نمک بغتلتانید، سپس در تخم مرغ ها و بعد به مقدار کافی روی هر گلوله آرد سوخاری بپاشید. 

.

دوباره برای ۱۵ دقیقه گلوله ها را داخل فریزر قرار دهید. 

.

در یک ظرف گود، روغن را داغ کنید و در همین حین فر را هم روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید. روی سینی را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و نمک و فلفل قرمز بپاشید. 

.

هر طرف گلوله ها را به مدت ۱ دقیقه داخل روغن سرخ کنید؛ وقتی سرخ کردن تمام شد، گلوله ها را در فر قرار دهید تا به خوبی بپزند. معمولاً ۱۵ تا ۱۷ دقیقه کافی است. همچنین وقتی صدای وز وز سرخ شدن کره به گوشتان رسید هم می توانید متوجه شوید که کی یف ها آماده هستند.

.

گلوله ها را از فر بیرون آورید و اجازه دهید ۵ دقیقه سرد شوند و سپس میل کنید…

.

نوش جان

این دستورهای غذایی را هم ببینید

Close