نان و شیرینی ها

طرز تهیه نان سه غله (آلمانی)

  • نان سه غله در دسته نان های سالم و مقوی قرار می گیرد. آلمانی ها از این نوع نان خیلی استفاده می کنند و معتقدند که نان سه غله از هر نانی بهتر است.
  • بیابید ببینیم این نان که آلمانی ها عاشقش هستند چطور تهیه می شود.

 

  • مواد لازم برای تهیه ی نان سه غله:

۱ فنجان و نصفی آب (دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه)

۱/۲ فنجان عسل

۱ و ۱/۲ ق چایخوری نمک

۲ فنجان آرد مخصوص نانوایی

۱ فنجان آرد گندم کامل (سبوسدار)

۳/۴ فنجان آرد چاودار

۳/۴ فنجان آرد ذرت

۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری خمیر مایه ی فعال

 

  • روش تهیه و پخت:
  1. تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید. ورز دادن را تا زمانی که چسبندگی خمیر از بین برود ادامه دهید.
  2. خمیر را ۱ تا ۲ ساعت به حال خودش رها کنید تا استراحت کند. مکانی که خمیر را نگه میدارید باید گرم باشد.
  3. خمیر را با کمک وردنه و روی یک سطح صاف که قبلاً رویش آرد پاشیده اید پهن کنید.
  4. قالب مخصوص (معمولاً قالب نان تست) خود را چرب کرده و خمیر را رول نمایید.
  5. با کمک دست خمیر رول شده را داخل قالب جای دهید و روی قالب را بپوشانید و اجازه دهید ۱ تا ۲ ساعت دیگر هم استراحت کند. با این کار حجم نان دو برابر می شود.
  6. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه قالب را داخل فر بگذارید تا نان آماده شود.

 

نمره ی ما چند است؟

User Rating: ۴٫۴ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close