- نان سه غله در دسته نان های سالم و مقوی قرار می گیرد. آلمانی ها از این نوع نان خیلی استفاده می کنند و معتقدند که نان سه غله از هر نانی بهتر است.
- بیابید ببینیم این نان که آلمانی ها عاشقش هستند چطور تهیه می شود.
- مواد لازم برای تهیه ی نان سه غله:
۱ فنجان و نصفی آب (دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه)
۱/۲ فنجان عسل
۱ و ۱/۲ ق چایخوری نمک
۲ فنجان آرد مخصوص نانوایی
۱ فنجان آرد گندم کامل (سبوسدار)
۳/۴ فنجان آرد چاودار
۳/۴ فنجان آرد ذرت
۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری خمیر مایه ی فعال
- روش تهیه و پخت:
- تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید. ورز دادن را تا زمانی که چسبندگی خمیر از بین برود ادامه دهید.
- خمیر را ۱ تا ۲ ساعت به حال خودش رها کنید تا استراحت کند. مکانی که خمیر را نگه میدارید باید گرم باشد.
- خمیر را با کمک وردنه و روی یک سطح صاف که قبلاً رویش آرد پاشیده اید پهن کنید.
- قالب مخصوص (معمولاً قالب نان تست) خود را چرب کرده و خمیر را رول نمایید.
- با کمک دست خمیر رول شده را داخل قالب جای دهید و روی قالب را بپوشانید و اجازه دهید ۱ تا ۲ ساعت دیگر هم استراحت کند. با این کار حجم نان دو برابر می شود.
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه قالب را داخل فر بگذارید تا نان آماده شود.