شیرینی فندقی ایتالیایی
۲ فنجان مغز فندق خرد شده
۱ و ۲/۳ فنجان آرد شیرینی پزی
۱ فنجان و نصفی شکر شیرینی پزی
۳/۴ فنجان کره ی نرم شده
۲ عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری نمک
۱/۲ فنجان کرم بادام زمینی (یا کرم Nutella)
مغز فندق، آرد، شکر، زرده ی تخم مرغ، کره و نمک را در یک کاسه ی بزرگ خوب مخلوط کنید.
خمیر به دست آمده را به شکل گرد در آورید و ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را روی درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
خمیر را بیرون آورده و ۴۸ عدد گلوله ی کوچک با آن درست کنید. برای اندازه گیری می توانید از قاشق غذاخوری استفاده کنید. هر ۲ قاشق یک گلوله می شود.
گلوله ها را روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و به شکل دایره هایی ۴ سانتی متری در بیاورید.
آنها را به مدت ۱۸ دقیقه (تا زمانی که رنگ طلایی مایل به قهوه ای شوند) در فر قرار دهید.
شیرینی ها را بیرون آورده و اجازه دهید سرد شوند.
با قیف مخصوص وسط هر دو عدد شیرینی مقدای کره بادام زمینی یا Nutella ریخته و در یک ظرف مناسب بچینید و از خودتان و مهمان ها پذیرایی کنید.
نوش جان