شیرینی فندقی ایتالیایی

مواد لازم

۲ فنجان مغز فندق خرد شده

۱ و ۲/۳ فنجان آرد شیرینی پزی

۱ فنجان و نصفی شکر شیرینی پزی

۳/۴ فنجان کره ی نرم شده

۲ عدد زرده تخم مرغ

نصف قاشق چایخوری نمک

۱/۲ فنجان کرم بادام زمینی (یا کرم Nutella)

تبلیغات

عوامل تعذیه ای

کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)

آماده سازی

مغز فندق، آرد، شکر، زرده ی تخم مرغ، کره و نمک را در یک کاسه ی بزرگ خوب مخلوط کنید.

 

خمیر به دست آمده را به شکل گرد در آورید و ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

فر را روی درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. 

 

خمیر را بیرون آورده و ۴۸ عدد گلوله ی کوچک با آن درست کنید. برای اندازه گیری می توانید از قاشق غذاخوری استفاده کنید. هر ۲ قاشق یک گلوله می شود.

 

گلوله ها را روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و به شکل دایره هایی ۴ سانتی متری در بیاورید.

آنها را به مدت ۱۸ دقیقه (تا زمانی که رنگ طلایی مایل به قهوه ای شوند) در فر قرار دهید. 

شیرینی ها را بیرون آورده و اجازه دهید سرد شوند.

با قیف مخصوص وسط هر دو عدد شیرینی مقدای کره بادام زمینی یا Nutella ریخته و در یک ظرف مناسب بچینید و از خودتان و مهمان ها پذیرایی کنید.

 

نوش جان

شیرینی فندقی ایتالیایی

این دستورهای غذایی را هم ببینید

خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
Close