خوراک مرغ و زیتون
۴ عدد سینه ی مرغ بدون استخوان
مقداری نمک و فلفل برای مزه دار کردن
۱ ق چایخوری فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری آویشن
نصف قاشق چایخوری رزماری
۲ ق غذاخوری روغن زیتون
۱/۴ فنجان موسیر خرد شده
۱/۲ فنجان زیتون سبز بدون هسته ی حلقه شده
۱/۲ فنجان زیتون سیاه حلقه شده
۱ فنجان آبگوشت مرغ
۱ عدد لیمو (آبگیری شده و پوست خلال شده)
۱/۲ ق چایخوری زیره
۲ ق غذاخوری جعفری خرده شده و تازه
۲ ق غذاخوری کره ی سرد که به چهار قسمت تقسیم میشود.
روی قسمت پوست دار سینه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بپاشید. سپس آن را برگردانید و روی طرف بدون پوست نمک، فلفل سیاه، آویش و رزماری بپاشید. بعد سینه را به حالت اول که پوست بالاست برگردانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید.
.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه داغ کنید. طرفِ پوست دار را ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تا زیاد سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود. طرف بدون پوست را ۲ دقیقه سرخ کنید. پس از اتمام کار، سینه ها را داخل یک بشقاب قرار دهید
.
حرارت را کم کنید و موسیرها را داخل همان ماهیتابه سرخ کنید. زیاد طول ندهید، فقط اندازه ای که نرم و طلایی شوند. حدود ۲ دقیقه کافی است. سپس زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و همراه موسیرها برای مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
.
حالا آبگوشت را داخل ماهیتابه بریزید. دما را زیاد کنید تا آبگوشت به جوش بیاید. سعی کنید تکه های غذا را با یک قاشق زیر آب نگه دارید. آب لیمو، ۲ ق غذاخوری آب شور زیتون هایی که مصرف کرده اید، پوست لیمو رنده شده و زیر را هم به این آب اضافه کنید. دما را زیاد کنید و تا زمانی که آب به نصف نرسیده، شعله را کم نکنید.
.
حرارت را کم کرده و سینه ها را داخل ماهیتابه بریزید. در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به خوبی پخته شوند. حدوداً ۱۵ دقیقه کافی است.
.
مرغ ها را از آب خارج کنید و داخل بشقاب بچینید.
.
به آب داخل ماهیتابه جعفری ها را اضافه کنید و کره را رویش بریزید. کره که آب شد، سس شما آماده است. این سس را روی مرغ ها بریزید و از خوراک مرغ و زیتون تان لذت ببرید.
.
نوش جان