اسپاگتی سبزیجات

اسپاگتی را همه می شناسند. ولی اشتباه درستش می کنند

مواد لازم

۱۷۰ گرم رشته ی اسپاگتی

۵۰ گرم سس پستو (آموزش تهیه اینجا)

۲ ق چایخوری نمک

۱۵۰ گرم لوبیا سبز تازه

یک عدد کدوسبز بزرگ مارپیچ شده

۱ ق غذاخوری روغن زیتون

۱/۴ فنجان پنیر پارمسان

۱ ق چایخوری فلفل قرمز

۲ ق چایخوری هسته کاج بوداده

برای ۳ نفر

تبلیغات
کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)

آماده سازی ( ۲۵ دقیقه)

  1. در یک قابلمه ی بزرگ آب را به جوش بیاورید. نمک و لوبیا سبز را در آن بریزید. ۱ دقیقه این مواد را بجوشانید. اسپاگتی ها را کم کم به آب جوش اضافه کنید و حرارت را متوسط نمایید، گاهی هم بزنید و ۸ دقیقه صبر کنید. سپس کدوسبز را اضافه نمایید و ۲ تا ۳ دقیقه آرام هم بزنید. نصف فنجان آب را به کناری بگذارید و اسپاگتی ها را آبکش کنید.

  2.  

  3. روی حرارت متوسط، سس پستو را گرم کنید؛ چند قاشق از آب اسپاگتی که در مرحله ی قبل برداشته بودید را به آرامی به پستو اضافه کنید. 

  4.  

  5. اسپاگتی ها و سبزیجاتی که با هم پخته شده اند را خوب به هم بزنید و سس را روی بریزید به طوری که با سس پوشیده شود. 

  6.  

  7. حالا مواد آماده شده را داخل یک کاسه ریخته و با فلفل قرمز، دانه های کاج و روغن زیتون و تعدادی برگ ریحان و پنیر پارمسان تزئین نمایید.

 

نوش جان

اسپاگتی

این دستورهای غذایی را هم ببینید

Close