پستو - Pesto

پستو از اصلی ترین سس های مورد استفاده در اسپاگتی است

مواد لازم

۲ فنجان برگ ریحان

۲ قاشق گردوی خرد شده

۲ حبه سیر بزرگ

نصف فنجان روغن زیتون بکر

نصف فنجان پنیر تازه رنده شده

تبلیغات

عوامل تعذیه ای در هر ۲۵ گرم سس پستو:

کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)

آماده سازی

آماده سازی پستو بسیار راحت و کوتاه است. 

 

کافی است تمام مواد را داخل یک مخلوط کن یا غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

پستوی شما آماده است و فقط شما باید از طعم آن لذا ببرید.

 

پستو از اصلی ترین سس های مورد استفاده در ایتالیا و روی اسپاگتی است. به نظر خود آنها این سس طعم بهشت می دهد.

PESTO-پستو

این دستورهای غذایی را هم ببینید

خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
Close