پورکولت

پورکولت غذای ملی مجارستانی هاست که از نودل و گوشت به اضافه خامه ترش تهیه می شود

مواد لازم

۱۰ ورقه ی نازک گوشت گوساله (به اندازه کف دست)

۲ عدد پیاز بزرگ حلقه شده

۱/۴ فنجان فلفل دلمه ای قرمز

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر

۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

۱ عدد فلفل دلمه ای زردرنگ حلقه شده

۳۰۰ گرم گوجه حلقه شده

۲/۳ فنجان آبگوشت

۲ فنجان خامه ترش

۱۵۰ گرم نودل تخم مرغی یا پاستا ورقه ای

 

برای ۸ نفر

تبلیغات
کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)

آماده سازی (۲ ساعت و ۱۵ دقیقه)

گوشت ها را با حرارت متوسط و داخل یک ماهیتابه بپزید تا رنگشان قهوه ای شود. معمولاً ۱۰ دقیقه برای هر طرف کافی است. بعد پیازها را اضافه کنید و همراه با گوشت ها تفت دهید تا رنگشان طلایی شود.ماهیتابه را از روی شعله بردارید و فلفل دلمه ای، پودر سیر و فلفل قرمز را روی آنها بریزید و در نهایت همه را به داخل یک قابلمه منتقل کنید. 

 

فلفل دلمه ای را کمی تفت داده و داخل همان قابلمه بریزید. 

 

حالا  گوجه ها و آبگوشت را داخل یک قابلمه ی جداگانه ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه رو حرارت متوسط تا زیاد بپزید. هر از گاهی آنها را به هم بزنید و وقتی غلظت مناسب پیدا کرد زیر آن را خاموش کنید.

“درست قبل از مصرف، خامه ترش را روی مخلوط گوجه و آبگوشت بریزید.”

 

در یک قابلمه، آب و مقداری نمک بریزید و آنها را به جوش بیاورید. سپس نودل ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید. درب قابلمه را نگذارید و گاهی نودل ها را هم بزنید. وقتی پاستاها خوب پخته شدند، آنها را آبکشی نمایید.

 

در هر بشقاب، مقداری پاستا، مقداری سس (گوجه و آبگوشت و محتویات قبلی را ریخته و میل کنید.

 

نوش جان

 

 

 

پورکولت

این دستورهای غذایی را هم ببینید

Close