پورکولت
۱۰ ورقه ی نازک گوشت گوساله (به اندازه کف دست)
۲ عدد پیاز بزرگ حلقه شده
۱/۴ فنجان فلفل دلمه ای قرمز
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۱ عدد فلفل دلمه ای زردرنگ حلقه شده
۳۰۰ گرم گوجه حلقه شده
۲/۳ فنجان آبگوشت
۲ فنجان خامه ترش
۱۵۰ گرم نودل تخم مرغی یا پاستا ورقه ای
گوشت ها را با حرارت متوسط و داخل یک ماهیتابه بپزید تا رنگشان قهوه ای شود. معمولاً ۱۰ دقیقه برای هر طرف کافی است. بعد پیازها را اضافه کنید و همراه با گوشت ها تفت دهید تا رنگشان طلایی شود.ماهیتابه را از روی شعله بردارید و فلفل دلمه ای، پودر سیر و فلفل قرمز را روی آنها بریزید و در نهایت همه را به داخل یک قابلمه منتقل کنید.
فلفل دلمه ای را کمی تفت داده و داخل همان قابلمه بریزید.
حالا گوجه ها و آبگوشت را داخل یک قابلمه ی جداگانه ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه رو حرارت متوسط تا زیاد بپزید. هر از گاهی آنها را به هم بزنید و وقتی غلظت مناسب پیدا کرد زیر آن را خاموش کنید.
“درست قبل از مصرف، خامه ترش را روی مخلوط گوجه و آبگوشت بریزید.”
در یک قابلمه، آب و مقداری نمک بریزید و آنها را به جوش بیاورید. سپس نودل ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید. درب قابلمه را نگذارید و گاهی نودل ها را هم بزنید. وقتی پاستاها خوب پخته شدند، آنها را آبکشی نمایید.
در هر بشقاب، مقداری پاستا، مقداری سس (گوجه و آبگوشت و محتویات قبلی را ریخته و میل کنید.
نوش جان