خامه تُرش
مواد لازم
۱ لیوان ماست
۱ لیوان خامه
کاربرد: بعنوان سس
تبلیغات
عوامل تعذیه ای در هر ۱۰۰ گرم خامه ی ترش:
کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)
%
ویتامین A (% روزانه)
%
ویتامین C (% روزانه)
%
ویتامین D (% روزانه)
%
ویتامین B12 (% روزانه)
%
ویتامین B6 (% روزانه)
%
کلسیم (%روزانه)
آماده سازی
ماست را داخل ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
خامه را به ماست اضافه کنید و اجازه دهید خوب داغ شوند و در همین حال خوب آنها را هم بزنید هم بزنید.
مخلوط را از روی شعله برداشته و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.
خامه ترش شما آماده است. آن را در یک ظرف درب دار مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید (تا یک هفته قابل نگهداری است) و موقع نیاز مصرف کنید.
از خامه ترش در تهیه ی انواع غذاهای گوشتی، برخی شیرینیها، کیک و … استفاده می کنند.
خامه ترش غذاها را لذیذ و هضم آنها را ساده تر می کند.
توصیه می کنیم برای تهیه ی خامه ترش از ماست غلیظ و پرچرب استفاده کنید. مثلاً ماست چکیده خیلی عالی است.
مراقب باشید محلول در هنگام داغ شدن نجوشد و فقط گرم شود
این دستورهای غذایی را هم ببینید
بازگشت به صفحه اصلی
Close
ورود
فراموشی نام یا گذرواژه؟
مرا به یاد داشته باش
ورود
Don't have an account?