خامه تُرش

مواد لازم

۱ لیوان ماست

۱ لیوان خامه

تبلیغات

عوامل تعذیه ای در هر ۱۰۰ گرم خامه ی ترش:

کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)
%
ویتامین A (% روزانه)
%
ویتامین C (% روزانه)
%
ویتامین D (% روزانه)
%
ویتامین B12 (% روزانه)
%
ویتامین B6 (% روزانه)
%
کلسیم (%روزانه)

آماده سازی

  • ماست را داخل ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. 
 
خامه را به ماست اضافه کنید و اجازه دهید خوب داغ شوند و در همین حال خوب آنها را هم بزنید هم بزنید.
 
مخلوط را از روی شعله برداشته و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.
 
خامه ترش شما آماده است. آن را در یک ظرف درب دار مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید (تا یک هفته قابل نگهداری است) و موقع نیاز مصرف کنید.
 
از خامه ترش در تهیه ی انواع غذاهای گوشتی، برخی شیرینیها، کیک و … استفاده می کنند.
 
خامه ترش غذاها را لذیذ و هضم آنها را ساده تر می کند.
 
 توصیه می کنیم برای تهیه ی خامه ترش از ماست غلیظ و پرچرب استفاده کنید. مثلاً ماست چکیده خیلی عالی است.
 
مراقب باشید محلول در هنگام داغ شدن نجوشد و فقط گرم شود
 
 
 
خامه ترش

این دستورهای غذایی را هم ببینید

خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
خامه ترش
Close