استارتای سوسیس

مواد لازم

۱/۲ کیلو سوسیس (خانگی بهتر است)

۶ ورقه نان تست

۲ فنجان پنیر پیتزا رنده شده

۶ عدد تخم مرغ

۲ فنجان شیر

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری پودر خردل

برای ۸ نفر

تبلیغات
کالری
چربی (گرم)
کربوهیدرات (گرم)
پروتئین (گرم)
کلسترول (میلی گرم)
سدیم (میلی گرم)

آماده سازی

دقت کنید که برای آماده سازی این صبحانه باید از شب قبل اقدام کنید

 

  • سوسیس ها را در یک ماهیتابه ی بزرگ بپزید. حرارت ملایم برای پخت سوسیس بهتر است. دقت کنید که اگر سوسیس خانگی باشد بهتر پخته میشود.
  •  تخم مرغ، نمک، شیر و خردل را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. 
  • در یک سینی فلزی مناسب برای فر، قطعات نان را بچینید، سوسیس ها را رویشان بگذارید و مخلوطی که درست کرده اید را روی آنها بریزید.
  • روی آنها را با یک پلاستیک تمیز بپوشانید و در طول شب داخل طبقه ی وسط یخچال قرار دهید. 
  • هنگام صبح، ۳۰ دقیقه قبل از اقدام به پخت مواد، آنها را از یخچال بیرون بیاورید. 
  • فر را با حرارت ۱۷۵ درجه (۲۵۰ فارنهایت) گرم کنید و ظرف محتوی استارتا را داخل فر گذاشته و ۵۰ تا ۶۰ دقیقه صبر کنید.
  • برای اینکه بفهمید غذا خوب آماده شده است، یک چاقو را داخل استارتا فرو کنید و بیرون بکشید. اگر چاقو تمیز بود، یعنی پخت کامل شده است.

 

استارتا نوعی صبحانه است که در کشورهای فرانسه، اسپانیا و ایتالیا طرفداران بسیاری دارد. این صبحانه لذیذ، مقوی و سالم است.

نوش جان

این دستورهای غذایی را هم ببینید

Close