طرز تهیه فلافل طرز تهیه فلافل عالی و خوشمزه { "@context": "http://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": " طرز تهیه فلافل عالی و خوشمزه ", "image": [ " https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84-6-1.jpg ", " https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84-3.jpg ", " https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84-4.jpg " ], "author": { "@type": "Person", "name": " صبظرشب" }, "datePublished": "2019-01-15", "description": " فلافل در اصل متعلق به مردم عزیز و خونگرم آبادان است. طعم این غذای ساده، درست مثل خود مردم آبادان، گیرا و عالی است. به همین دلیل همه جای ایران، این غذا را دوست دارند. اگر علاقه دارید تا در مورد تاریخچه ی این غذا مطالعه ای داشته باشد، اینجا را کلیک کنید... ", "prepTime": "PT60M", "cookTime": "P30M", "totalTime": "PT90M", "keywords": " فلافل , طرز تهیه فلافل , مواد لازم برای فلافل , علت وا رفتن فلافل , چرا فلافل وا میرود , چگونه فلافل بپزیم , سس انبه برای فلافل , تهیه سس انبه برای فلافل , آموزش فلافل عربی , طرز تهیه فلافل ترد , فلافل آبادانی طرز تهیه , فلافل خوشمزه", "recipeYield": "6 servings", "recipeCategory": "Main", "recipeCuisine": "Persian", "nutrition": { "@type": "NutritionInformation", "calories": "469 calories" }, "recipeIngredient": [ " نخود 1 کیلو جعفری 100 گرم پیاز 1 عدد سیر 1 بوته فلفل سیاه و سفید 2/3 ق غ نمک به میزان لازم", " ادویه مخصوص فلافل (شامل زیره ،گشنیز زردچوبه و ادویه های مختلف ) یا ادویه کاری نصف قاشق غذاخوری سس انبه به میزان دلخواه روغن ترجیحا کنجد به میزان لازم", "", " ", " ", "" ], "recipeInstructions": [ { "@type": "HowToStep", "text": " نخود را به مدت 24 ساعت داخل آب بخیسانید. یادتان باشد در این مدت، چند بار آب نخود را عوض کنید. نخودهای خیس خورده را به همراه جعفری، پیاز و سیر داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید. وقتی مواد تبدیل به خمیر شدند، نمک، فلفل و ادویه ها را هم اضافه نموده و با قالب دلخواه آنها را تقسیم کنید. ممکن است خمیر آب بیوفتد، اگر این اتفاق افتاد، از آرد نخودچی استفاده کنید. روغن را در یک ظرف گود داغ کرده و فلافل ها را داخل روغن سرخ کنید. وقتی خمیر خودش را بگیرد، فلافل به بالای روغن می آید و غوطه ور می شود. برای تهیه سس انبه هم کافی است به ازای هر قاشق پودر انبه، 6 قاشق آب چوشیده و 4 قاشق سرکه ی سفید را با هم مخلوط نموده و روی فلافل ها بریزید (این مورد دلخواه است)" }, { "@type": "HowToStep", "text": " " }, { "@type": "HowToStep", "text": " " }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" } ], "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "4", "bestRating": "5" }, "author": { "@type": "Person", "name": "sobzorshab " }, "datePublished": "2018-11-25", "reviewBody": "صبظرشب", "publisher": "صبظرشب " }, "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "ratingValue": "5", "ratingCount": "18" }, "video": [ { "name": "How to make a Party Coffee Cake", "description": "This is how you make a Party Coffee Cake.", "thumbnailUrl": [ "https://example.com/photos/1x1/photo.jpg", "https://example.com/photos/4x3/photo.jpg", "https://example.com/photos/16x9/photo.jpg" ], "contentUrl": "http://www.example.com/video123.flv", "embedUrl": "http://www.example.com/videoplayer.swf?video=123", "uploadDate": "2018-02-05T08:00:00+08:00", "duration": "PT1M33S", "interactionCount": "2347", "expires": "2019-02-05T08:00:00+08:00" } ] }