طرز تهیه برگر یونانی فوق العاده طرز تهیه همبرگر بوقلمون یونانی { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "طرز تهیه همبرگر بوقلمون یونانی", "image": [ "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/03/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86-2.jpg", "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/03/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86-3.jpg", "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/03/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86-4.jpg" ], "author": { "@type": "Person", "name": "صبظرشب" }, "datePublished": "2019-03-05", "description": "برگر یونانی با گوشت بوقلمون، یک غول خوشمزه ی بی مانند! ", "prepTime": "PT15M", "cookTime": "PT20M", "totalTime": "PT35M", "keywords": "طرز تهیه برگر,همبرگر,برگر یونانی,طرز تهیه همبرگر خوشمزه,برگر,برگر خوشمزه,چی بپزم,خودم پز,علی کاظمی طالخونچه,خوشمزه,طرز تهیه", "recipeYield": "4 servings", "recipeCategory": "Burger", "recipeCuisine": "main dish", "nutrition": { "@type": "NutritionInformation", "calories": "360 calories" }, "recipeIngredient": [ "برای تهیه سس ماست: نصف پیمانه ماست چکیده 2 ق چایخوری روغن زیتون 2 ق چایخوری آب لیموی تازه 1 حبه سیر له شده 1 قاشق چایخوری پودر شوید نمک به مقدار دلخواه فلفل سیاه به مقدار دلخواه", "", "برای تهیه برگر: 2 قاشق چایخوری روغن زیتون تصف یک پیاز کوچک 2 پیمانه برگ تازه ی اسفناج خرد شده یک چهارم پیمانه پنیر سفید ریز ریز شده یک قاشق چایخوری شوید پودر شده نصف ق چایخوری فلفل سیاه 300 گرم گوشت سینه ی بوقلمون", "", "", "", "" ], "recipeInstructions": [ { "@type": "HowToStep", "text": "در ظرفی مناسب، مواد سس را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سس شما یک دست شود. روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود. سپس اسفناج ها را هم تفت دهید. حدود 1 دقیقه برای تفت دادن اسفناج کافی است. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و شوید و فلفل را به همراه پنیرها روی مواد ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند. سینه ی بوقلمون را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و با هر کدام از قسمت ها 2 عدد برگر گرد درست کنید. به این ترتیب شما 8 عدد همبرگر دارید. بین هر دو عدد از برگرها، 2 قاشق غذاخوری مخلوط اسفناج و پنیر قرار داده و لبه های برگرها را به هم فشار دهید تا به هم بچسبند. به این ترتیب شما چهار عدد برگر دارید که وسطشان به اسفناج و پنیر پر شده است. روی برگرها نمک و فلفل بپاشید. برگرها به روش دلخواهتان کباب یا سرخ کرده و در نهایت به همراه مخلفات دلخواه، سس و نان همبرگر میل کنید. نوش جان" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" } ], "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "4", "bestRating": "5" }, "author": { "@type": "Person", "name": "صبظرشب" }, "datePublished": "2019-03-05", "reviewBody": "برگر یونانی به دلیل استفاده از گوشت بوقلمون در دسته ی غذاهای سالم قرار می گیرد. چربی پایینی دارد و پروتئین کافی به بدن شما می رساند. این همبرگر زاده ی کشور یونان است و همانطور که می دانید یونانی ها جزو مردمانی هستند که سعی در سالم زیستی دارند. پس با خیال راحت این برگر را تهیه و نوش جان کنید.", "publisher": "sobzorshab.ir" }, "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "ratingValue": "5", "ratingCount": "260" } }